Mitt nätverk på LinkedIn våren 2014 - via LinkedIn labs

Nätverkande och LinkedIn

Försäljning av tjänster till företag sker till stor del via personliga kontakter och rekommendationer. Att bygga upp och underhålla ett personligt nätverk har alltid varit viktigt, men idag är mycket information tillgänglig på nätet, samtidigt som beslutsfattare är mer upptagna än någonsin. Att hitta rätt kontakter och boka relevanta möten är ofta en utmaning.

LinkedIn har etablerat sig som den självklara plattformen inom sociala media för professionellt nätverkande, med i dagsläget över 550 miljoner medlemmar globalt varav cirka 3 miljoner i Sverige.

I LinkedIngruppen LI Sverige är det ett stort utbyte av praktiska tips och råd kring att omsätta LinkedIn i praktiken. Gå gärna med i den om du är intresserad av att utveckla din närvaro på LinkedIn!

Via liexpert.se utvecklar vi och håller utbildningar och seminarier för individer, företag och organisationer som vill utveckla sina affärer med hjälp av LinkedIn. Utbildningarna finns både som öppna seminarier och workshops och som skräddarsydda lösningar och rena konsultinsatser. Speciellt företag som säljer tjänser till andra företag, B2B, anlitar oss för att växa genom marknadsföring, mötesbokning och rekrytering med LinkedIn.